Drob de vinete

Printeaza

Drob de vinete

Ingrediente:Drob de vinete

  • 2 kg vinete
  • 5 linguri griş
  • 5 ouă
  • 3-4 cepe
  • 2 legături de mărar
  • 2 legaturi de pătrunjel
  • 200 ml ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi vinetele de coajă şi le tai cubuleţe. într-o oală cu 2 l de apă clocotită şi 1 linguriţă de sare, vei pune vinetele şi le fierbi 10 minute. După ce au fiert, le laşi într-o strecurătoare.

Când vinetele s-au scurs toci ceapa şi o căleşti , puţin. După aceea adaugi vinetele. Baţi ouăle şi le pui peste vinete, adaugi grisul, verdeaţa, sarea şi piperul după gust. Incingi cuptorul, ungi o tavă cu ulei şi o tapetezi cu făină.

Răstorni compoziţia şi pe deasupra mai pre­sari puţină făină ca să se lege mai bine. O dai la cuptor pentru 45 de minute şi o serveşti rece.

Drob de vinete

Drob de vinete

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.