Rulouri cu telemea la gratar
PrinteazaO reteta de rulouri cu telemea la gratar din: piept de pui, cartof, ou, telemea de capra, marar verde, ceapa, paine, smantana, usturoi, piper, sare, ulei, smantana, mustar si ulei de masline.
pentru foi:
- 500 g piept de pui fara os
- 1 cartof crud ras
- 1 ou
- 200 g telemea de capra rasa
- 2 lingurita marar verde tocat
- 1 ceapa mica tocata
- 1 felie de paine inmuiata in lapte
- 1 lingura smantana
- usturoi
- piper
- sare
- ulei
pentru crema:
- 1 cutie smantana
- 1 lingura mustar
- 1/4 cescuta ulei de masline
Mod de preparare:
Toci pieptul de pui fin, îl amesteci cu usturoiul tocat, cartoful, oul, pâinea înmuiată şi stoarsă, sare şi piper.
Frămânţi bine compoziţia, după care întinzi o foaie mai grosuţă. Freci telemeaua rasă cu mărar, ceapa tocată şi smântână.
Intinzi compoziţia peste carne, rulezi, laşi 10 minute, după care o prăjeşti pe grătarul încins, uns cu slănină afumată.
Porţionezi şi serveşti cu cremă de muştar sau fără, după preferinţă.
Rulouri cu telemea la gratar
Poftă bună!