Prajitura cu morcov
PrinteazaO reteta delicioasa de prajitura cu morcov din: oua, faina, zahar, scortisoara, ulei, cacao, morcovi, suc de portocala, praf de copt, mascarpone si zahar.
- 4 ouă
- 300 g făină
- 200 g zahăr
- 20 g scorţişoară
- 50 ml ulei
- 30 g cacao
- 3 morcovi
- sucul de la 1 portocală
- 1 plic praf de copt
- 2 cutii mascarpone
- 50-60 g zahar sau dupa gust
Mod de preparare:
Amesteci zaharul cu sucul de portocale si morcovul dat pe razatoarea mica. Adaugi ouale, scortisoara, uleiul si omogenizezi. Amesteci faina cu praful de copt si cacaua, apoi torni amestecul peste compozitie.
Ungi o tava rotunda cu ulei, o tapetezi cu faina si torni compozitia. Dai la copt timp de 40 de minute, la foc moderat. Freci branza cu zaharul.
Dupa ce s-a racit blatul, il tai pe jumatate si pui crema la mijloc si deasupra.
Ornezi prajitura cu bomboane albe sau cu ce doresti si presari cacao (optional).
Prajitura cu morcov
Poftă bună!
Incoming search terms:
- tort de morcovi cu mascarpone