Involtini cu verdeata in sos de ciuperci cu vin rosu
PrinteazaO reteta de involtini cu verdeata in sos de ciuperci cu vin rosu din: samburi de pin, patrunjel, frunze de salvie, cimbru, usturoi, ceapa, ulei, sare, piper, rulade de vitel, foi de dafin, vin rosu, supa, ciuperci si unt.
- 50 g sâmburi de pin
- 1 legătură pătrunjel
- 6 frunze de salvie
- 4 fire cimbru
- 2 căţei de usturoi
- 250 g ceapă
- 4 linguri ulei
- sare
- piper
- 4 rulade de viţel (a 180 g)
- 3 foi de dafin
- 200 ml vin roşu
- 250 ml supă
- 300 g ciuperci Champignon
- 20 g unt
Mod de preparare:
Se prăjesc într-o tigaie sâmburii de pin. Se toacă, la fel ca verdeaţa, usturoiul şi o ceapă. Se adaugă 2 linguri de ulei, sare şi piper. Se ung ruladele cu acest amestec, se rulează şi se fixează. Se prăjesc ruladele într-o lingură de ulei.
Se toacă restul de ceapă şi se căleşte cu foaia de dafin şi ruladele; se stinge cu vin. Se toarnă supă, se condimentează şi se lasă să se înăbuşe cca 35 min. Se mărunţesc ciupercile. Se rumenesc în unt topit; se sărează şi se piperează. Cu 10 min. înainte de a fi gata, se adaugă la rulade şi se lasă să se pătrundă.
Involtini cu verdeata in sos de ciuperci cu vin rosu
Pofta buna!