Supa deasa de naut cu cereale si legume

Printeaza

Supa deasa de naut cu cereale si legume din: naut, boabe de orz, sare, piper, linte, ceapa, morcovi, telina verde, rosii decojite, supa concentrata de legume, patrunjel, busuioc si salvie verde.

Ingrediente:

  • 1/2 cana de naut uscat
  • 1.2 cana de boabe de orz
  • sare
  • piper
  • 1/2 ceasca de linte
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 2 fire de telina verde
  • 1 conserva (400 g) de rosii decojite
  • ulei de masline
  • supa concentrata de legume
  • patrunjel
  • busuioc
  • salvie verde

 

Mod de preparare:

Lasa sa se inmoaie nautul si lintea in apa rece, separat, peste noapte. A doua zi se scurg si se fierb in apa, impreuna cu boabele de orz.

Curata si sew toaca morcovii, ceapa si telina verde. Rosiile din conserva se taie marunt.

Incinge intr-o oala uleiul de masline si se calesc putin ceapa, morcovii, telina si rosiile tocate, pana se inmoaie.

Se adauga nautul, lintea si orzul si se adauga suficienta apa, astfel incat sa le acopere. Fierb la foc moale 15 minute. Toaca verdeata si se presara deasupra.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.