Rulada din carne de porc
PrinteazaO reteta delicioasa de rulada cu carne de porc, pasta de tomate, ardei gras, ulei, fasole pastai, cartofi, morcovi, conopida, unt, sare.
- 500 g muşchi file de porc
- 50 g pastă de tomate
- 500 g ardei graşi de diferite-culori
- 1 ceapă ulei
- 150 g fasole păstăi
Ingrediente umplutura:
- 2 cartofi
- 2 morcovi
- 4 bucheţele de conopidă
- unt
- sare
Mod de preparare:
Fierbe cartofii, morcovii şi conopida. După ce au fiert, scurge-le şi pasează-le. Piureul astfel obţinut, amestecă-l cu o lingură cu unt şi potriveşte gustul de sare.
Taie muşchiul în felii, bate-le şi condimentează-le. Pe fiecare felie, aşază o lingură cu piure de legume şi bastonaşe de morcov, fasole păstăi şi ardei gras.
Rulează uşor şi prinde cu scobitori sau cu sfoară, ca să nu se desfacă.
Aşază rulourile într-o tavă unsă cu ulei şi lasă-le în cuptor 30 de minute. Adaugă pasta de tomate dizolvată într-o cană cu apă călduţă, ardeii graşi tăiaţi mai mare şi ceapa.
Condimentează şi mai lasă la cuptor 30 de minute.
Rulada din carne de porc
Pofta buna!