Pulpa de porc cu cartofi
PrinteazaO reteta delicioasa de pulpa de porc cu: cartofi, rosii, usturoi, cimbru, busuioc, sare, piper, ulei.
- 600 g pulpă de porc
- 800 g cartofi
- 4-5 roşii
- o căpăţână usturoi
- cimbru
- busuioc proaspăt
- sare
- piper
- 3-4 linguri ulei de floarea-soarelui
Mod de preparare:
Pulpa de porc se feliază si se căleşte în uleiul încălzit. Se adaugă usturoiul tocat mărunt şi se rumeneşte împreună cu carnea. Se condimentează cu sare şi piper.
Separat, se curăţă si se spală cartofii, se taie felii potrivite şi se aşază în tavă împreună cu carnea înăbuşită. Se bagă la cuptor şi, după ce s-au frăgezit, se adaugă piureul de roşii, cimbrul şi busuiocul tocate mărunt.
Se amestecă uşor şi se mai lasă aproximativ 30 de minute în cuptor. Se ornează cu frunze de busuioc.
Pofta buna!