Deserturi: Chec aperitiv
PrinteazaO reteta delicioasa de chec aperitiv cu:chec, oua, marar, ceapa verde, sare, piper negru, cascaval, unt, carne de vita, faina.
- 6 ouă
- 2 legături mărar
- o legătură ceapă verde
- sare
- piper negru măcinat
- 100 g caşcaval ras
- 75 g unt
- 200 g piept de vită afumat
- 4 linguri făină
Mod de preparare:
Se taie pieptul de vită cubuleţe şi se curăţă ceapa verde. Se spală şi se toacă mărunt. Se încinge uleiul, se căleşte ceapa verde apoi se pune carnea şi se rumeneşte.
Separat, se bat ouăle spumă, se amestecă cu caşcavalul ras, ceapa şi carnea afumată. Se adaugă untul şi, la sfârşit, mărarul şi făina cernută. Se încorporează si se toarnă în tava tapetată cu hârtie de copt.
Se bagă în cuptorul încălzit în prealabil si, după ce s-a rumenit, se feliază şi se serveşte împreună cu alte aperitive.
Chec aperitiv
Pofta buna!
Incoming search terms:
- chec aperitiv amalia