Tocăniţă cu branză de oaie si carnati afumati
PrinteazaO reteta de Tocăniţă cu branză de oaie si carnati afumati din: branza de oaie, carnati afumati, oua, ulei, ceapa, sare si piper.
- 300 g brânză de oaie
- 300 g cârnaţi afumaţi
- 6 ouă
- 50 g ulei
- 3 cepe
- sare
- piper
Mod de preparare:
Tăiaţi ceapa mărunt şi o prăjiţi uşor în ulei. Adăugaţi apoi cârnaţii tăiaţi felii subţiri şi îi prăjiţi mai departe cu ceapa. După 5 minute adăugaţi brânza şi ouăle care au fost bătute ca pentru omletă.
Serviţi tocăniţa cu mămăliguţă caldă, însoţită de un vin roşu.
Tocăniţă cu branză de oaie si carnati afumati
Pofta buna!