Cotlete de miel in crusta de branza
PrinteazaCotlete de miel in crusta de branza din: cotlete de miel, branza, frunze de busuioc, rosii uscate, sare, piper, ulei si unt.
- 8 cotlete de miel
- 120 g branza rasa
- 4 frunze de busuioc
- 50 g rosii uscate
- sare
- piper
- ulei
- unt
Mod de preparare:
Se incalzeste cuptorul la 250C. Cotletele de miel se condimenteaza cu sare si piper, se rumenesc la foc iute in ulei incins, apoi se intorc in cuptor si se lasa sa se inabuse in suc propriu, la 120 C, pana cand devin roz interior.
Se toaca rosiile si frunzele de busuioc, apoi se amesteca cu branza rasa. Cu acest amestec se acopera cotletele si se gratineaza la cptor.
Se servesc cu garnitura de legume moi, de exemplu broccoli.
Cotlete de miel in crusta de branza
Pofta buna!