Muschi cu sos bechamel
PrinteazaO reteta gustoasa de muschi de porc cu:sare, piper, vin alb, cimbru, ulei de masline, usturoi, unt, faina, nucsoara, lapte, morcovi, batoane de susan, sos bechamel.
- 800 g muşchi de porc
- sare
- piper
- 150 ml vin alb
- cimbru
- 2 linguri ulei de măsline
- 5-6 căţei usturoi
Ingrediente sos bechamel:
- 75 g unt
- 2 linguri făina
- un praf nucşoară
- 300 ml lapte
- 4-5 morcovi
- batoane crocante cu susan
Mod de preparare:
Se curăţă usturoiul, se spală şi se macină împreună cu cimbrul. Se amestecă cu uleiul, vinul, sarea şi piperul si se obţine un sos aromat.
Se toarnă peste bucata de carne, se acoperă cu folie de aluminiu şi se bagă în cuptor. Separat, se topeşte untul, se stinge cu făină si cu laptele fierbinte si se condimentează cu sare, piper şi nucşoară.
După ce s-a făcut muşchiul de porc, se feliază şi se serveşte cu sosul bechamel, morcovi fierţi si batoane crocante cu susan.
Muschi cu sos bechamel
Pofta buna!