Ardei umpluti cu fasole verde
PrinteazaO reteta delicioasa de ardei umpluti cu:pasta de fasole, ceapa, usturoi, cimbru, rosii, ardei, sare, piper macinat, ulei.
- 4 ardei roşii pentru umplut
- 500 g păstăi de fasole
- 2 cepe
- 6 căţei usturoi
- cimbru uscat şi măcinat
- 6 roşii mari
- 2 ardei
- sare
- piper negru măcinat
- ulei de floarea-soarelui
Mod de preparare:
Se pune să fiarbă fasolea. Separat, se curăţă ceapa, se taie solzişori şi se căleşte în uleiul de floarea-soarelui. Intre timp, cei doi ardei şi roşiile decojite se taie cubuleţe. Usturoiul se mărunţeşte.
In ceapa călită se adaugă roşiile şi ardeii tăiaţi, fasolea fiartă tăiată mărunt, sare, piper şi cimbru. Se călesc în continuare la foc mic. După ce a scăzut, se adaugă usturoiul.
Se spală si se taie ardeii. Se curăţă de seminţe si se umplu cu compoziţia de fasole. Se dă la cuptor să se rumenească.
Ardei umpluti cu fasole verde
Pofta buna!