Prajitura cu corcoduse

Printeaza

O reteta de prajitura cu corcoduse din: faina, zahar, oua, corcoduse si praf de copt.

Ingrediente:Prajitura cu corcoduse

  • 400 g făină
  • 400 g zahăr
  • unt
  • 4 ouă
  • 500 g corcoduşe (sau fructe combinate-caise, cireşe)
  • 1 praf de copt

 

Mod de preparare:

Frecaţi untul spumă cu zahărul şi adăugaţi treptat câte 1 ou, apoi făina şi praful de copt.

Amestecaţi bine. Puneţi compoziţia la copt într-o tavă rotundă de tort, la foc potrivit.

Când conţinutul din formă se albeşte şi se ridică puţin, trageţi încet forma la marginea cuptorului şi aşezaţi pe întreaga suprafaţă a prăjiturii corcoduşe cu sâmburii scoşi.

Puneţi din nou tava în cuptor.

Când prăjitura este gata, o tăiaţi la fel ca pe tort şi, dacă preferaţi, o presăraţi cu zahăr pudră.

Prajitura cu corcoduse

Prajitura cu corcoduse

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • prajitura cu corcoduse

1 comentariu

  1. Cat unt se pune?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.