Prajitura cu corcoduse
PrinteazaO reteta de prajitura cu corcoduse din: faina, zahar, oua, corcoduse si praf de copt.
- 400 g făină
- 400 g zahăr
- unt
- 4 ouă
- 500 g corcoduşe (sau fructe combinate-caise, cireşe)
- 1 praf de copt
Mod de preparare:
Frecaţi untul spumă cu zahărul şi adăugaţi treptat câte 1 ou, apoi făina şi praful de copt.
Amestecaţi bine. Puneţi compoziţia la copt într-o tavă rotundă de tort, la foc potrivit.
Când conţinutul din formă se albeşte şi se ridică puţin, trageţi încet forma la marginea cuptorului şi aşezaţi pe întreaga suprafaţă a prăjiturii corcoduşe cu sâmburii scoşi.
Puneţi din nou tava în cuptor.
Când prăjitura este gata, o tăiaţi la fel ca pe tort şi, dacă preferaţi, o presăraţi cu zahăr pudră.
Prajitura cu corcoduse
Pofta buna!
Incoming search terms:
- prajitura cu corcoduse
Cat unt se pune?