Friptura in sange

Printeaza

O reteta de friptura in sange din: antricot de vita, vin rosu, sparanghel, rosii cherry, marar, ulei, sare, faina, unt, branza de vaci si sare.

Ingrediente:Friptura in sange

  • 500 g antricot de vita
  • 100 ml vin rosu
  • 100 g sparanghel
  • 4 rosii cherry
  • 1 legatura de marar
  • ulei
  • sare

pentru saratele:

  • 250 g faina
  • 250 g unt
  • 250 g branza de vaci
  • sare

 

Mod de preparare:

Freacă brânza de vaci cu mixerul şi adaugă untul moale. Amestecă până se omogenizează şi pune o lin­guriţă cu sare şi făina, puţin câte puţin. Lasă aluatul la rece de seara până diminea­ţa. Sărează carnea, bucata întreagă, şi unge-o cu ulei. Dă-o la rece până a două zi.

Incinge un grătar şi frige carnea, fără grăsime, la foc iute, 2-3 minute pe fiecare parte. Pune carnea într-o tavă, adaugă vinul şi dă la cuptorul încălzit pentru zece minute. Intinde aluatul şi taie forme rotunde cu paharul.

Aranjează sărăţelele într-o tavă acoperită cu hârtie cerată şi dă la cuptor pentru 10-15 minute. între timp, opăreşte sparanghelul în apă cu sare pentru câteva minute. Serveşte friptura cu câ­teva sărăţele, 2-3 fire de sparanghel şi două roşioare. Decorează cu fire de mărar.

Friptura in sange

Friptura in sange

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • friptura in sange
  • friptura de vita in sange

1 comentariu

  1. Da dar mie nu-mi place in sange

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.