Jambon in crusta

Printeaza

O reteta de jambon in crusta din: jambon, zeama de varza, foaie de dafin, ulei, miere, otet balsamic si mustar.

Ingrediente:Jambon in crusta

  • 1 jambon
  • 2 litri zeama de varza
  • 1 foaie de dafin
  • 4 linguri cu ulei
  • 1 lingura cu miere
  • 2 linguri cu otet balsamic
  • 1 lingura cu mustar

 

Mod de preparare:

Pune jambonul pe foc în zeamă de varză, cu foaia de dafin. Fierbe-l la foc moderat cam o oră. Prepara un sos dulce-acrisor din ulei, miere, otet si mustar Pune jambonul fiert intr-o tava de copt si unge-l cu sosul preparat.

Adauga o cescuta de apa si da la cuptor pentru 20 de minute. Din cand in cand, unge-l cu sosul din tava, iar cu cinci minute inainte de a opri focul, intoarce-l. Scoate jambonul, lasa-l deoparte 15 minute, apoi serveste-l taiat in felii

Jambon in crusta

Jambon in crusta

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.