Mini Pizza cu rosii uscate si branza Ricotta

Printeaza

O reteta de mini pizza cu rosii uscate si branza ricotta din: dovlecel, chifla, sos de pizza, rosii uscate, branza ricotta, oregano, ulei de masline, sare si piper.

Ingrediente:Mini Pizza cu rosii uscate si branza Ricotta

  • 1 dovlecel mic
  • 1 chiflă
  • 20g sos de pizza
  • 2 roşii uscate tăiate fâşii
  • 40g brânză Ricotta
  • 10g frunze proaspete oregano
  • 20ml ulei de măsline
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la treapta a V-a (200° C). Folosind curăţătorul de legume, curăţă dovlecelul pe lungime, apoi taie-l în fâşii subţiri. Taie chifla pe jumătate. Unge fiecare jumătate cu sosul de pizza lasă-le 2 minute la cuptor.

Aranjază fâşiile de dovlecel peste jumătăţile de chiflă. Pune deasupra roşiile uscate, brânza Ricotta şi frunzele de oregano. Adaugă sare şi piper. Toarnă uleiul de măsline şi lasă-le la cuptor încă 2 minute.

Mini Pizza cu rosii uscate si branza Ricotta

Mini Pizza cu rosii uscate si branza Ricotta

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.