Penne Bolognese

Printeaza

Penne bolognese din: morcov, telina, ceapa, usturoi, busuioc, sunca afumata, ulei, carne tocata de vita, supa, pasta de tomate, penne si sare.

Ingrediente:

  • 1 morcov
  • 1 tulpină de ţelină
  • 1 ceapă
  • 2 căţei de usturoi
  • 1 legătură de busuioc
  • 50 g de şuncă afumată tăiată cubuleţe
  • 2 linguri de ulei
  • 400 g de carne tocată de vită
  • 2 linguri de pastă de roşii
  • 250 ml de supă
  • 1 cutie de pastă de tomate (420 g)
  • 400 g penne
  • sare

 

Mod de preparare:

Pregătiţi legumele şi tăiaţi-le cubuleţe. Tocaţi cea­pa, usturoiul şi busuiocul. Căliţi în ulei ceapa, usturoiul şi şunca. Adăugaţi legumele şi căliţi în continuare. Prăjiţi şi carnea tocată. Adăugaţi pasta de roşii şi continuaţi.

Adăugaţi supa şi roşiile şi fierbeţi totul cca. 30 de minute. Fierbeţi pastele în apă cu sare, conform instrucţiunilor de pe ambalaj, apoi turnaţi-le într-o strecurătoare şi lăsaţi-le să se scurgă.

Condimen­taţi sosul după gust, adăugaţi busuiocul şi serviţi-l împreună cu pastele. Ornaţi după cum vă place.

Penne Bolognese

Pofta buna!

 

 

 

Incoming search terms:

  • pene bolognese
  • penne bolognese

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.