Piersici amaretto
PrinteazaO reteta de piersici amaretto din: piersici, biscuiti, unt si ulei de floarea soarelui.
- 6 piersici tari
- 80 g biscuiti
- 50 g unt moale
- 1 lingura de ulei de floarea soarelui
Mod de preparare:
Tăiaţi piersicile în două şi îndepărtaţi-le sâmburii. Zdrobiţi-i biscuiţii. Amestecaţi-i cu untul moale. Aşezaţi două bucăţi de folie de aluminiu, ungeţi cu ulei câte trei jumătăţi de piersică şi aşezaţi-le pe fiecare bucată de folie, întindeţi apoi amestecul cu biscuiţi şi închideţi pacheţelele.
Acoperiţi-le cu un capac şi lăsaţi-le cca. 15 minute pe grătar. Dacă doriţi, serviţi-le cu scorţişoară.
Piersici amaretto
Pofta buna!