Piersici amaretto

Printeaza

O reteta de piersici amaretto din: piersici, biscuiti, unt si ulei de floarea soarelui.

Ingrediente:Piersici amaretto

  • 6 piersici tari
  • 80 g biscuiti
  • 50 g unt moale
  • 1 lingura de ulei de floarea soarelui

 

Mod de preparare:

Tăiaţi piersicile în două şi îndepărtaţi-le sâm­burii. Zdrobiţi-i biscuiţii. Amestecaţi-i cu untul moale. Aşe­zaţi două bucăţi de folie de aluminiu, ungeţi cu ulei câte trei jumătăţi de piersică şi aşezaţi-le pe fiecare bucată de folie, întindeţi apoi amestecul cu biscuiţi şi închideţi pacheţelele.

Acoperiţi-le cu un capac şi lăsaţi-le cca. 15 minute pe gră­tar. Dacă doriţi, serviţi-le cu scorţişoară.

Piersici amaretto

Piersici amaretto

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.