Chiftelute cu pui si usturoi
PrinteazaO reteta de chiftelute cu pui si usturoi din: piept de pui, ulei de masline, usturoi, pesmet si piper.
- 500 grame piept de pui
- 100 ml ulei de masline
- 4 catei de usturoi
- 100 grame pesmet
- piper
Mod de preparare:
Intr-un bol amesteca uleiul de masline cu usturoiul tocat si piperul. Taie pieptul de pui in cubulete. Peste piept toarna sosul cu ulei de masline si usturoi.
Acopera cu o folie de plastic si lasa la marinat timp de 30 de minute. Incinge cuptorul. Intr-un bol amesteca pesmetul cu putin piper.
Amesteca puiul marinat cu pesmetul. Aseaza apoi bucatelele de pui pe o tava si da la cuptor pentru 10 -20 de minute.
Chiftelutele cu pui si usturoi se servesc alaturi de alte aperitive.
Chiftelute cu pui si usturoi
Pofta buna!