Chiftelute cu pui si usturoi

Printeaza

O reteta de chiftelute cu pui si usturoi din: piept de pui, ulei de masline, usturoi, pesmet si piper.

Ingrediente:Chiftelute cu pui si usturoi

  • 500 grame piept de pui
  • 100 ml ulei de masline
  • 4 catei de usturoi
  • 100 grame pesmet
  • piper

 

Mod de preparare:

Intr-un bol amesteca uleiul de masline cu usturoiul tocat si piperul. Taie pieptul de pui in cubulete. Peste piept toarna sosul cu ulei de masline si usturoi.

Acopera cu o folie de plastic si lasa la marinat timp de 30 de minute. Incinge cuptorul. Intr-un bol amesteca pesmetul cu putin piper.

Amesteca puiul marinat cu pesmetul. Aseaza apoi bucatelele de pui pe o tava si da la cuptor pentru 10 -20 de minute.

Chiftelutele cu pui si usturoi se servesc alaturi de alte aperitive.

Chiftelute cu pui si usturoi

Chiftelute cu pui si usturoi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.