Saltimbocca

Printeaza

Saltimbocca din: snitele de porc, salvie, sunca de praga, iarba de lamaie, sare si piper.

Ingrediente:

  • 4 şniţele de porc (a 160 g)
  • 3 crenguţe salvie
  • 8 felii şuncă de Praga
  • 8 crenguţe iarbă de lămâie
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Saltimbocca: Spălaţi carnea, uscaţi-o pe un şervet de bu­cătărie, apoi tăiaţi-o în secţiune. Spălaţi salvia şi uscaţi-o. 2 împăturiţi feliile de şuncă şi aşezaţi-le împreună cu câte 1-2 frunze de salvie pe fiecare şniţel. Legaţi-le cu iarba de lămâie.

Aşezaţi totul într-o tigaie grill de aluminiu şi lăsaţi- le la foc mediu cca. 3 minute pe fiecare parte. La final, condimentaţi-le cu sare şi piper.

 

Poftă bună!

Gnocchi cu Sos de Smântână și Bacon

Gnocchi cu Sos de Smântână și Bacon: Un Deliciu Italian Rapid și Savoare – este un preparat italian clasic, cunoscut pentru gustul său bogat și textura sa fină. Acest fel de mâncare combină gnocchi-urile pufoase cu un sos cremos de smântână și bacon crocant, oferind un echilibru perfect de arome și consistențe. Ideal pentru o […]

Edamame cu Usturoi si Sos de Soia

Edamame cu Usturoi si Sos de Soia – Edamame, boabele tinere de soia, sunt o gustare populara in bucataria asiatica si o sursa excelenta de proteine vegetale. Aceasta reteta simpla si rapida de edamame cu usturoi si sos de soia este perfecta pentru a fi savurata ca aperitiv sau gustare sanatoasa. Cu o textura crocanta […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.