Supă de legume şi ghimbir

Printeaza

Se călesc 1 ceapă tocată şi 1 bucată de ghimbir cât degetul, dată prin râzătoare, într-o lingură ulei de măsline 5 minute, până se înmoaie. Se adaugă 1 kg amestec de legume congelate (morcov, nap, păstârnac, praz, gulie etc.) şi câteva fire de rozmarin.

Se acoperă cu 2 l supă de legume, se aduce la fierbere, apoi se lasă la foc mic 30 de minute, pană se frăgezesc legumele. Se toarnă 50ml de lapte şi se condimentează bine cu sare şi piper. Se mixează într-un blender şi se serveşte cu piper negru şi crutoane din plin.

Supă de legume şi ghimbir

Supă de legume şi ghimbir

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.