este o băutură naturală, cunoscută pentru proprietățile sale benefice pentru sănătate. Această combinație de plante este ideală pentru a susține sistemul imunitar, a îmbunătăți digestia și a oferi o senzație de relaxare. Coada-șoricelului (Achillea millefolium) este folosită de secole în medicina tradițională […]
Pui umplut cu verdeţuri
PrinteazaPui umplut cu verdeturi din: pui, verdeturi, ceapa verde, ardei capia, orez, oua, ulei, patrunjel, sare si piper.
Ingrediente:
- 1 pui
- 500 g verdeturi de sezon (urzici, stevie, spanac, leurda, papadie, etc)
- 200 ficatei de pui
- 1 legatura ceapa verde
- 1 ardei capia
- 50 g orez
- 2 oua
- 50 ml ulei
- 1 legatura patrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Curăţaţi puiul, spălaţi-l şi scurgeţi-l bine de apă. Fierbeţi 10 minute orezul în 200ml apă şi puţină sare.
Curăţaţi, spălaţi şi tocaţi mărunt verdeturile, ceapa şi ardeiul capia. Spălaţi ficăţeii, scurgeţi-i bine de apă şi tăiaţi-i în cubuleţe.
Amestecaţi într-un castron cubuleţele de ficăţei cu ceapa tocată, verdeaţa, ardeiul capia, orezul fiert, ouăle, pătrunjelul tocat mărunt. Omogenizaţi bine şi umpleţi puiul cu acest amestec.
Puneţi puiul astfel umplut într-o tavă, pe hârtie de copt şi presăraţi-l cu sare şi piper. Puneţi tava în încins şi coaceţi puiul la foc potrivit circa 60 de minute.
Pui umplut cu verdeţuri
Pofta buna!
Această salsa proaspătă și vibrantă adaugă un plus de aromă și prospețime oricărui preparat, de la taco-uri și quesadilla, până la chipsuri de porumb. Salsa este unul dintre cele mai vechi condimente cunoscute, datând încă din perioada aztecilor și mayașilor. Inițial, era folosită pentru […]