Reteta zilei: Tort din napolitane

Printeaza

O reteta de tort din napolitcane din: foi de napolitane, crema caramel, unt si suc de lamaie. Tortul din napolitane va fi cel mai simplu tort pe care l-ati facut vreodata. Atat de simplu incat puteti sa-l faceti doar vizualizand pozele. Odata ce ati cumparat napolitanele nu va mai ramane de facut decat sa le  umpleti si veti avea un tort fabulos foarte apreciat de cei care il vor gusta.

Tort din napolitane

Ingrediente:

  • 9 foi de napolitane rotunde sau patrate
  • 2 cani crema caramel
  • 250g unt nesarat
  • 1 lingura suc de lamaie

 

 

 

Mod de preparare:

Crema caramel, unul si sucul de lamaie se mixeaza timp de 3 minute la viteza mare. Se imprastie crema obtinuta pe fiecare foaie de napolitane.

Tort_din_napolitane_03

Dupa ce ati asamblat tortul, puneti deasupra un vas cu apa pentru ca  foile sa se lipeasca bine.

Tort_din_napolitane_04

Dupa ce tortul sta la presat cel putin 2 ore, se poate servi taiat in forme diferite.

Tort_din_napolitane_07

Tort din napolitane

 

Tort din napolitane

Pofta buna!

 

2 comentarii

  1. Mmmmm, mi-ai facut pofta 🙂

  2. Asta-i o idee foarte buna cu tortul asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.