Reteta zilei: Bruschete cu morcovi si branza

Printeaza

O reteta de bruschete cu morcovi si branza din: morcovi, mozzarella, branza cheddar, usturoi, maioneza, bagheta si unt.

Bruschete cu morcovi si branza

Ingrediente:

  • 4-5 morcovi
  • 2 cani mozzarella, fin rasa
  • 2 cani branza cheddar, fin rasa
  • 3 catei mari de usturoi
  • 1 cana maioneza
  • 2-3 baghete lungi
  • 1/2 pachet unt topit

 

Mod de preparare:

Intr-o oala cu apa calda se pun morcovii la fiert pentru 15 minute.

Se scot morcovii, se lasa sa se raceasca dupa care se curata de coaje si  se dau pe razatoare.

Intr-un castron se pun morcovii rasi, mozzarella si branza cheddar care au fost si ele date pe razatoare.

Bruschete_cu_morcovi_si_branza_03

Usturoiul se zdrobeste si se amesteca bine cu maioneza.

Se combina morcovii cu branzeturile si cu maioneza amestecata cu usturoi.

Se unge o tava cu untul topit, se taie baghetele in felii care vor fi aranjate in tava.

Feliile de paine vor fi unse cu unt. Se introduce tava in cuptorul preincalzit pentru 5 minute.

Bruschete_cu_morcovi_si_branza_05

Pe fiecare bruscheta se raspandeste compozitia de morcovi.

Se incalzesc putin bruschetele pana se topeste branza.

Bruschete_cu_morcovi_si_branza_06

Bruschete cu morcovi si branza sunt perfecte pentru orice ocazie, iar  aceia dintre dumneavoastra care le vor vedea, nu o sa poata sa stea departe de ele.

Bruschete_cu_morcovi_si_branza_08

Bruschete cu morcovi si branza

 

Bruschete cu morcovi si branza

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Bruschete cu vinete şi mentă

Bruschete cu vinete

Bruschete cu vinete din: vinete, ulei, vin, menta, usturoi, sare, piper, paine. Ingrediente: 2 vinete 8 linguri ulei de măsline 3 linguri vin alb pătrunjel mentă 1 căţel de usturoi pisat sare şi piper paine   Mod de preparare: Se taie rondele 2 vinete şi se frig pe grătar. Separat se amestecă 8 linguri ulei […]

 

Bruschete cu ansoa

Bruschete cu ansoa si rosii

Bruschete cu ansoa si rosii din: paine, ansoa, usturoi, rosii, ceapa, busuioc. Ingrediente: paine ansoa usturoi rosii ceapa busuioc     Mod de preparare: Se prăjesc feliile de pâine, se freacă cu ulei şi se ornează cu un amestec de usturoi pisat, cuburi de roşii, busuioc tocat şi rondele de ceapă verde. Se aşază deasupra bucatele […]

 

 

Pofta buna!

 

 

1 comentariu

  1. Anastasia Alexandra Ciuca

    Bune bruschtele astea

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.