Sufleu cu file de porc şi conopidă
PrinteazaO reteta de sufleu cu file de porc si conopida din: paste cu ou, sare, file de porc, conopida, amestec condimente, smantana, rosii cherry si branza.
- 250 g paste mici cu ou
- sare
- 200 g file de porc
- 250 g conopidă
- 1 plic amestec condimente
- 200 ml smântână
- 100 g roşii cherry
- 50 g brânză rasă
Mod de preparare:
Fierbeţi pastele în apă cu sare conform instrucţiunilor de pe ambalaj, scurgeţi-le într-o strecurătoare şi aşezaţi-le apoi într-o formă de sufleu. Tăiaţi carnea felii rotunde de grosimea unui deget şi aşezaţi-le peste paste.
Aşezaţi bucheţelele de conopidă printre feliile de came. Preîncălziţi cuptorul la 180°C. Amestecaţi condimentele cu apa şi smântână şi turnaţi sosul rezultat peste sufleu.
Spălaţi roşiile cherry şi aşezaţi-le peste ingredientele din formă. Presăraţi sufleul cu brânza rasă şi coaceţi-l cca. 40 de minute.
Sufleu cu file de porc şi conopidă
Poftă bună!