Reteta zilei: Fursecuri cu morcovi

Printeaza

Fursecuri cu morcovi din: zahar pudra, migdale, morcovi, zahar tos, albusuri de ou, unt, crema de branza si zahar pudra.

 

Ingrediente:

pentru fursecuri:

  • 200 g zahar pudra
  • 110 g migdale
  • 2-3 morcovi mici
  • 25 g zahar tos
  • 90 g albusuri de ou

pentru crema:

  • 120 g unt nesarat
  • 230 g crema de branza
  • 230 g zahar pudra

 

 

 

Mod de preparare:

Morcovii se taie in forma betelor de chibrit si se pun pe o tava tapetata cu hartie de copt.

Se coc la cuptor timp de 30 minute pana cand morcovii se zbarcesc si se usuca.

Se lasa sa se raceasca si se piseaza cat mai fin posibil intr-o rasnita de cafea.

Zaharul pudra se amesteca bine cu migdalele si se macina fin.

Albusurile se bat spuma, se adauga treptat zaharul tos pana se obtine o bezea lucioasa, dupa care se amesteca treptat cu migdalele si  morcovii macinati.

Se umple un sac de patiserie cu aluat si pe o tava tapetata  cu hartie de copt se pune compozitia in cerculete pline.

Se coc timp de 15-20 minute si se lasa sa se raceasca.

Fursecurile astfel obtinute se umplu cu crema dupa 2-3 zile.

Crema se obtine amestecand crema de branza cu untul intr-un castron, se mixeaza la viteza mica, treptat se adauga zaharul pudra.

Cu o lingura, fursecurile vor fi unse cu crema si se lipesc doua cate doua.

 

Fursecuri cu morcovi

 

Fursecuri cu morcovi

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.