Rulada de curcan cu salata de ridichi si castraveti

Printeaza

O reteta de Rulada de curcan cu salata de ridichi si castraveti din: castravete, ridiche alba, sare, ardei iute, iaurt, marar, suc de lamaie, piept de curcan, pesto, sunca de parma, piper si ulei.

Ingrediente:Rulada de curcan cu salata de ridichi si castraveti

  • 1 castravete lung
  • 1 ridiche albă mare
  • sare
  • 1 ardei iute roşu
  • 5 linguri iaurt
  • 1 lingură mărar tocat
  • 1 -2 linguri suc de lămâie
  • 8 felii piept de curcan (a 80 g)
  • 4 linguri pesto de la borcan
  • 8 felii şuncă de Parma (crud-uscată)
  • piper
  • 2 linguri ulei

 

Mod de preparare:

Se curăţă castravetele şi ridichea. Castravetele se taie în două pe lung şi se goleşte de seminţe, apoi se taie fâşii lungi, cu instrumentul pentru decojit. Se sărează legumele şi se lasă să se odih­nească 10 minute.

Se spală ardeiul iute, se taie în două pe lung şi se îndepărtea­ză seminţele; se taie jumătăţile de ardei în fâşii. Intr-un bol se aşază iaurtul, ardeiul iute, mărarul, 1 lingură de apă şi sucul de lămâie. Se amestecă bine, apoi se sărează. Se spală puţin carnea sub jet de apă rece şi se şterge cu prosoape de hârtie.

Se bate eventual cu ciocănelul pentru şniţele. Se unge cu pesto şi se tapetează cu felii de şuncă; se rulează şi i se fixează. Se sărează şi se piperează. 4 Se încinge uleiul şi se prăjesc ruladele pe toate părţile 15-20 min.

Se lasă să se scurgă fâşiile de legume, se amestecă împreună cu sosul de iaurt şi se aşază pe farfurii. Se ornează cu mărar.

Rulada de curcan cu salata de ridichi si castraveti

Rulada de curcan cu salata de ridichi si castraveti

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.