Fructe de mare cu broccoli

Printeaza

O reteta de fructe de mare cu broccoli din: scoici, creveti, midii, file de tilapia, broccoli, fasole verde, supa de peste, pasta e crab, ulei, sos de peste, vin alb, sare si piper.

Ingrediente:Fructe de mare cu broccoli

  • 4 scoici, curăţate
  • 200 g creveţi curăţaţi
  • 500 g midii, curăţate
  • 6 bucăţi file de tilapia
  • 1 broccoli mare
  • 1 /2 legătură maghiran
  • 2 mâini de fasole verde păstăi

Pentru supă:

  • 500 ml supă de peşte
  • 2 linguri pastă de crab
  • 50 ml ulei
  • 2 linguri sos de peşte
  • 100 ml vin alb
  • sare piper

 

Mod de preparare:

Păstăile se curăţă. Se spală broccoli, se taie bucheţele şi se opăresc timp de 3-5 minute în apă fiartă, cu sare. Se pregătesc fructele de mare. Ingredientele pentru supă se pun într-o oală şi se presară maghiranul, se dă în fiert şi se asezonează cu sare şi piper.

Fructele de mare se cufundă în supă şi se lasă puţin la fiert. Se scot fructele de mare, fasolea verde păstăi şi broc¬coli pe un platou, se lasă să se răcească şi se amestecă. Se repartizează pe farfurii şi se decorează cu puţin maghiran.

Fructe de mare cu broccoli

Fructe de mare cu broccoli

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.