Paste cu carnati si ciuperci
PrinteazaO reteta de paste cu carnati si ciuperci din: paste, carnati de porc, ciuperci, smantana, sare, piper, patrunjel si parmezan.
- 800 g paste (la alegere)
- 300 g carnati de porc crud
- 200 g ciuperci albe (mici la cutie)
- 250 g smantana
- sare
- piper
- patrunjel verde
- parmezan
Mod de preparare:
Intr-o oală, pui la fiert apă cu o lingură de sare, iar când clocoteşte apa, adaugi pastele la fiert timp de 8-10 minute, după preferinţe (dacă preferi al dente sau mai ferte). Apoi, într-o tigaie, pui cârnatul de porc la prăjit.
După ce se rumeneşte cârnatul, adaugi ciupercile tăiate mărunt şi le mai laşi câteva minute la prăjit împreună cu cârnatul, după care adaugi smântână, sare, piper şi puţin pătrunjel, după gust. Mai laşi la un loc toate ingredientele la prăjit, după care pui compoziţia rezultată peste pastele fierbinţi şi amesteci totul bine.
Este indicat să se consume acest preparat cât este fierbinte, pentru a simţi aroma adevărată a pastelor. Pregătiţi pastele în paralel cu compoziţia, pentru a rămâne ambele compoziţii calde. Acest fel de mâncare merge lângă un pahar de vin.
Paste cu carnati si ciuperci
Pofta buna!
Incoming search terms:
- paste cu carnati si ciuperci
Simplu si bun