Mâncare irlandeză la cuptor
PrinteazaO reteta de mancare irlandeza din: carne de vita, ceapa,cartofi, varza murata, supa de carne, sare si piper.
- 750 g carne de vita
- 250 g ceapa
- 1 kg cartofi
- 1 kg varza murata
- 250 ml supa de carne
- sare
- piper
Mod de preparare:
Tai carnea cubuleţe, ceapa şi cartofii curăţaţi îi tai rondele, iar varza o tai fideluţă. lei un vas termorezistent şi aşezi toate ingredientele în straturi: primul strat să fie de carne, apoi vine stratul de ceapă, cartofi, iar ultimul strat să fie format din fideluţele de varză.
Presari peste fiecare strat sare şi piper, iar la sfârşit, torni peste compoziţie supa de carne. Pui mâncarea în cuptorul preîncălzit la 200 de grade, cel puţin 50-60 de minute.
Intre timp, mai scoţi vasul din cuptor şi îl scuturi de 2-3 ori (ca la sarmale).
Mâncare irlandeză la cuptor
Pofta buna!