Orez cu sunca si cascaval din: orez, sunca, cascaval, ardei, piper, sare, ulei, ou, ceapa. Ingrediente: orez şuncă presată caşcaval ardei gras piper alb sare ulei ou ceapă verde Mod de preparare: Orezul se spală în două-trei ape şi se fierbe în apă în cantitate egală cu a sa. Sunca se taie cuburi mici, […]
Specialitate cu orez
PrinteazaO reteta de specialitate cu orez din: orez, muschi afumat, rosii, telemea, oua, marar, sare si piper.
- 300 g orez cu bobul lung
- 300 g muschi afumat
- 300 g rosii
- 50 g telemea
- 3 oua
- 1 legatura marar
- sare
- piper
Mod de preparare:
Fierbi orezul. Separat, tai muşchiul afumat în cubuleţe pe care le căleşti în sucul propriu (fără ulei). Apoi pui ouăle să fiarbă. După ce au fiert, le laşi la răcit, le cureţi şi le tai mărunt. Speli mărarul şi îl tai mărunt. Tai roşiile rondele.
Aranjezi toate ingredientele pregătite pe un platou. Aşezi un strat de orez, unul de muşchi de afumat, unul de roşii, brânză, orez şi tot aşa. Peste fiecare strat format, presari mărar. Pe deasupra, ornezi cu ouăle fierte şi mărunţite.
Specialitate cu orez
Pofta buna!
Poate iti place si:
Orez cu migdale si miere
Orez cu migdale si miere din: orez, miere, migdale. Ingrediente: 500 g orez 150 g miere 150 g migdale (sau nuci) Mod de prieparare: Se lasă orezul în apă timp de cel puţin două ore, după care se spală şi se scurge bine. Se pune la fiert în apă reece cu puţină […]
Pofta buna!