Friptura de miel cu sos de vin

Printeaza

Friptura de miel cu sos de vin din: carne de miel, usturoi, rozmarin, vin rosu, sare si piper.

Ingrediente:

  • 1 bucata carne de miel
  • 4 catei de usturoi, taiati
  • 5 crengute rozmarin
  • 1 cana vin rosu
  • sare si piper dupa gust

 

Mod de preparare:

Friptura de miel cu sos de vin: Cresteaza carnea de miel si impaneaza-o cu bucatele de usturoi si rozmarin. Condimenteaza-o cu sare si piper, apoi pune-o intr-o tava. Toarna vinul peste carne, apoi acopera tava si da-o la frigider o ora.

O poti tine si mai mult, chiar si pana a doua zi.

Incinge cuptorul la 180 grade Celsius, scoate mielul din marinata si apoi aseaza-l intr-o alta tava, in cuptor, in jumatatea de jos. Lasa friptura sa se faca 2 ore.

La fiecare sfert de ora unge friptura cu marinata ramasa. Se serveste calda.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.