Muşchi de vacă în cuib de spanac

Printeaza

O reteta de muschi de vaca in cuib de spanac din: muschi de vaca, ulei, ou, unt, sare, zeama de lamaie si spanac.

Ingrediente:Muşchi de vacă în cuib de spanac

  • 200 g muschi de vaca
  • 1 lingurita de ulei
  • 1 ou
  • 20 g unt
  • sare
  • 1 lingura de zeama de lamaie
  • 400 g spanac

 

Mod de preparare:

Fierbi muşchiul în apa în care ai pus o linguriţă de ulei şi sare. Speli spanacul în mai multe ape şi îl fierbi în zeama în care ai fiert carnea. Prepari oul sub formă de ochi românesc-într-o crăticioară,pui apă şi sare şi când apa fierbe, torni cu grijă oul şi-l laşi până se încheagă albuşul.

Pe un platou, aşezi muşchiul fiert în mijloc, peste el pui ochiul, iar împrejurul muşchiului, aşezi spanacul. Torni zeama de lămâie peste spanac şi adaugi şi untul tăiat cubuleţe, trecut prin pătrunjel tocat.

Muşchi de vacă în cuib de spanac

Muşchi de vacă în cuib de spanac

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.