Praz in unt

Printeaza

Praz in unt din: praz si unt.

Ingrediente:

  • 6 tulpini de praz, spalate si curatate
  • 1 cub de unt

 

Mod de preparare:

Praz in unt: Se înlătură foile exterioare ale prazului, apoi se :aie în bucăţi lungi de 5cm. spală înapă rece, apoi se scurg rapid.

încinge o tigaie largă timp de câteva minute, apoi se adaugă bucăţile mai groase, impreună cu un cub de unt. După două minute, se adaugă şi restul bucăţilor.

Se pune capacul şi se lasă la prăjit patru minute, amestecând din când în când. Apa rămasă pe tulpinile de praz după ce au fost spălate ar trebui să asigure destulă umiditate pentru ca ele să se fiarbă în aburi.

Se servesc presărate cu fulgi de sare şi cu piper proaspăt râşnit.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.