Burgeri de pui în stil italian
PrinteazaO reteta de burgeri de pui in stil italian din: ulei de masline, piept de pui, pesmet, parmezan, pesto, chifle, frunze de salata si rosii uscate.
- 1 lingura ulei de masline
- 2 piept de pui, fara os
- 25 g pesmet
- 25 de parmezan
- 125 g de mozzarella (daca este o singura bucata, se taie pe jumatate)
- 2 lingura de pesto
- 2 chifle sau ciabbata, usor rumenite
- frunze de salata si rosii uscate la soare, pentru servit
Mod de preparare:
Se încinge cuptorul la 200° C/gaz 6. Folosind mâinile, se acoperă cu ulei piepţii de pui. Se pun pe o farfurie parmezanul şi pesmetul, apoi se trec bucăţile de carne prin acest amestec până se acoperă complet.
Se pune puiul într-o tavă şi se dă la cuptor 20 de minute, până se rumeneşte bine şi se pătrunde. Se pune cate o felie de mozzarella pe fiecare bucată de pui şi se mai lasă la cuptor până când aceasta începe să se topească. Se serveşte în chifle, împreună cu salată, roşii uscate şi pesto deasupra.
Burgeri de pui în stil italian
Pofta buna!