Placinta cu spanac
PrinteazaPlacinta cu spanac
- 1 pachet foi placinta
- 500 g spanac
- 300 g telemea vaca tare
- 5 cepe
- 1 legatura marar
- 1 cescuta ulei masline
- Cateva alune
- Sare, piper
Preparare:
Taie ceapa mărunt şi căleşte-o în ulei. Adaugă spanacul spălat bine şi rupt fâşii. Lasă pe foc până scade zeama pe care o lasă spanacu.l Potriveşte gustul de sare şi piper şi aromatizează cu mărarul tocat fin.
După ce s-a răcit, amestecă totul cu brânza tăiată cubuleţe şi alunele rumenite puţin. Separat, unge foile de plăcintă cu ulei de măsline sau unt topit. Aşază jumătate din ele într-o tavă.
Adaugă umplutura de spanac şi apoi acoperă cu restul de foi, uşor încreţite şi rupte în bucăţi. Lasă placinta la cuptor aproximativ 45 de minute.
Pofta buna!