Placinta cu spanac

Printeaza

Placinta cu spanac

Ingrediente:

  • 1 pachet foi placinta
  • 500 g spanac
  • 300 g telemea vaca tare
  • 5 cepe
  • 1 legatura marar
  • 1 cescuta ulei masline
  • Cateva alune
  • Sare, piper

Preparare:

Taie ceapa mărunt şi căleşte-o în ulei. Adaugă spana­cul spălat bine şi rupt fâşii. Lasă pe foc până scade zeama pe care o lasă spanacu.l Potriveşte gustul de sare şi piper şi aromatizează cu mărarul tocat fin.

După ce s-a răcit, amestecă totul cu brânza tăiată cubuleţe şi alunele rumenite puţin. Separat, unge foile de plăcintă cu ulei de măsline sau unt topit. Aşază jumătate din ele într-o tavă.

Adaugă umplutura de spanac şi apoi acoperă cu restul de foi, uşor încreţite şi rupte în bucăţi. Lasă placinta la cuptor aproximativ 45 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.