Capuccino cu scortisoara

Printeaza

O reteta de capuccino cu scortisoara din: lapte, cafea expresso, spuma de lapte, frisca, scortisoara si sirop de caramel.

Ingrediente:Capuccino cu scortisoara

  • 300 ml lapte
  • 60 ml cafea expresso
  • 20 ml spuma de lapte
  • 4 linguri frisca
  • 1 praf scortisoara
  • 4 lingurite sirop de caramel

 

Mod de preparare:

Se incalzesc putin 4 pahare mari cu picior, de 150 ml fiecare. Se toarna in fiecare din ele cate 75 ml lapte cald, apoi deasupra cate 15 ml cafea expresso si siropul de caramel, repartizat in mod egal.

La expresor se face spuma de lapte consistenta, care se toarna cu grija in cele 2 cesti, sa nu se dizolve in lapte. Deasupra se pune frisca solida si se orneaza cu praf de scortisoara.

Capuccino cu scortisoara

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.