Tagliata de viţel cu parmezan
PrinteazaO reteta de tagliata de vitel cu parmezan din: file de vitel, ruccola, parmezan, ulei de floarea soarelui, otet balsamic, ulei de masline, sare si piper.
- 800 g file de vitel
- 1 legatura mare de ruccola
- 80 g parmezan
- 4 linguri ulei de floarea soarelui
- 4 linguri otet balsamic
- 60 ml ulei de masline
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se sărează şi se pipereză carnea. Se încige uleiul de floarea-soarelui într-o tigaie şi se prăjesc bucăţile de carne la foc mijlociu 3 minute pe fiecare parte. Se scot din tigaie şi se lasă să se odihnească 5 minute la cald.
Se taie parmezanul felii subţiri, folosind instrumentul pentru decojit legume. Se spală şi se şterg frunzele de ruccola; se aşază într-un castron şi se amestecă împreună cu parmezanul, oţetul balsamic şi uleiul de măsline.
Se taie carnea în 6 bucăţi şi se repartizează pe farfurii. Se acoperă cu bucăţi de parmezan şi ruccola; în final, se presară piper. Se serveşte pe post de aperitiv cald.
Tagliata de viţel cu parmezan
Pofta buna!
Incoming search terms:
- tagliata de vita
- tagliata reteta
Foarte buna reteta cu vitel