Tagliata de viţel cu parmezan

Printeaza

O reteta de tagliata de vitel cu parmezan din: file de vitel, ruccola, parmezan, ulei de floarea soarelui, otet balsamic, ulei de masline, sare si piper.

Ingrediente:Tagliata de viţel cu parmezan

  • 800 g file de vitel
  • 1 legatura mare de ruccola
  • 80 g parmezan
  • 4 linguri ulei de floarea soarelui
  • 4 linguri otet balsamic
  • 60 ml ulei de masline
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se sărează şi se pipereză carnea. Se încige uleiul de floa­rea-soarelui într-o tigaie şi se prăjesc bucăţile de carne la foc mijlociu 3 minute pe fiecare par­te. Se scot din tigaie şi se lasă să se odihnească 5 minute la cald.

Se taie parmezanul felii sub­ţiri, folosind instrumentul pentru decojit legume. Se spală şi se şterg frunzele de ruccola; se aşază într-un castron şi se amestecă împreună cu parme­zanul, oţetul balsamic şi uleiul de măsline.

Se taie carnea în 6 bucăţi şi se repartizează pe farfurii. Se acoperă cu bucăţi de parmezan şi ruccola; în final, se presară piper. Se serveşte pe post de aperitiv cald.

Tagliata de viţel cu parmezan

Tagliata de viţel cu parmezan

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • tagliata de vita
  • tagliata reteta

1 comentariu

  1. Foarte buna reteta cu vitel

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.