Pui cu usturoi in stil chinezesc
PrinteazaO reteta de pui cu usturoi in stil usturoi din: piept de pui, sos de soia, vin alb, usturoi, ulei de susan, fulgi de ardei iute, ceapa verde si ulei de alune.
- 450 grame piept de pui taiat in cubulete
- 30 ml sos de soia
- 10 ml vin alb
- 4 catei de usturoi
- ulei de susan
- fulgi de ardei iute
- 2 cepe verzi tocate
- 10 ml ulei de alune
Mod de preparare:
Intr-un bol amesteca cubuletele de pui cu sosul de soia si vinul. Lasa la frigider, sa se marineze, timp de 20 de minute. Intr-un bol amesteca uleiul de susan, cu 2 linguri de sos de soia si fulgii de ardei. Incinge uleiul de alune intr-o tigaie. Cand uleiul este incins adauga carnea de pui si caleste cateva minute.
Adauga ceapa si usturoiul si amesteca bine.
Adauga apoi si amestecul de sos de soia si ulei de susan. Lasa pe foc timp de 5 minute, amestecand continuu. Puiul cu usturoi in stil chinezesc se serveste cu orez brun sau legume la gratar.
Pui cu usturoi in stil chinezesc
Pofta buna!