Paste cu chiftelute
PrinteazaO reteta de paste cu chiftelute din: carne de carnati, ceapa verde, patrunjel, ketchup, sos worcestershire, galbenusuri, pesmet, ulei de masline, ceapa, usturoi, ardei rosu, rosii, supa de legume, paste, parmezan si busuioc.
- carnea de la 5 carnati
- 8 cepe verzi tocate
- patrunjel tocat
- 10 grame ketchup
- 10 ml sos Worcestershire
- 2 galbenusuri
- 100 grame pesmet
- 50 ml ulei de masline
- 1 ceapa tocata
- 2 catei de usturoi
- 1 ardei rosu
- 400 grame rosii din conserva
- 200 ml supa de legume
- 400 grame paste
- 50 grame parmezan ras
- busuioc
Mod de preparare:
Intr-un bol amesteca carnea cu ceapa verde si patrunjelul. Adauga apoi ketchupul, sosul Worcestershire, galbenusurile si pesmetul. Formeaza chiftelutele. Incinge uleiul si prajeste chiftelutele.
Pentru sos, caleste ceapa, usturoiul si ardeiul. Adauga rosiile si lasa sa dea in clocot. Da focul mai mic si lasa pe foc 20 de minute. Fierbe pastele si apoi scurge-le.
Pentru a servi, aseaza pastele pe un platou. Adauga chiftelutele, toarna sosul si presara parmezan si busuioc. Pastele cu chiftelute se servesc cu parmezan ras si busuioc tocat.
Paste cu chiftelute
Pofta buna!