Midii cu usturoi si vin
PrinteazaO reteta de midii cu usturoi si vin din: unt, usturoi, vin alb, midi si patrunjel tocat.
- 25 grame unt
- 3 catei de usturoi
- 300 ml vin alb
- 1 kg midi
- patrunjel tocat
Mod de preparare:
Incinge untul intr-o tigaie. Adauga usturoiul tocat si lasa la foc mic cateva minute. Adauga apoi vinul si asezoneaa cu sare si piper. Lasa pe foc pana da in clocot. Adauga midiile, acopera tigaia cu un capac si lasa pe foc timp de 5 – 10 minute, pana cand midiile se deschid. Arunca midiile care nu se deschid.
Scoate pe un platou si asezoneaza cu sare, piper si patrunjel tocat. Midiile cu usturoi si vin se servesc cu patrunjel tocat si paine taraneasca.
Midii cu usturoi si vin
Pofta buna!
Incoming search terms:
- midi in sos de vin