Sufleu de castane cu cireşe

Printeaza

O reteta delicioasa de sufleu din: castane, oua, branza de vaci, cocao, faina, praf de copt, cirese, piper alb, zahar.

Ingrediente:Sufleu de castane cu cireşe

  • 4 ouă
  • 125 g brânză slabă de vaci
  • 125 g piure de castane
  • 1 lingură cacao
  • 3 linguri făină amestecată
  • praf de copt
  • 100 g cireşe
  • 1/2 piper alb, măcinat
  • 150 g zahăr

 

Mod de preparare:

Cuptorul se încălzeşte la 180° C. Se separă albuşurile de gălbenuşuri. Albuşurile se bat spumă cu jumătate din zahăr.

Gălbenuşurile se bat cu cealaltă jumătate de zahăr, până când se obţine o cremă. Piureul de castane se amestecă cu brânza. Cacaua se amestecă cu făina şi cu puţin praf de copt. Cireşele se zdrobesc şi se amestecă cu piperul alb, obţinandu-se un piure.

Se amestecă toate aceste ingrediente, obţinându-se o cremă densă, care repre­zintă masa sufleului. Se toarnă această compo­ziţie în forma unsă cu unt şi presărată cu făină.

Se lasă la cuptor circa 20 de minute. Se scoate, se pune pe o farfurie, se pre­sară cu zahăr pudră şi se serveşte decorat cu frişcă şi cu cireşe proaspete.

Sufleu de castane cu cireşe

Sufleu de castane cu cireşe

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.