Salata de sparanghel crud
PrinteazaO reteta de salata de sparanghel alb din: sparanghel alb, ridichi, amzare, ceapa verde, otet balsamic, mustar, sare, piper, zahar, ulei si friptura de vita.
- 500 g sparanghel alb
- 1 legatura ridichi
- 150 g mazare mange tout
- 1 legatura ceapa verde
- 3 linguri otet balsamic
- 2 lingurite mustar iute
- 1 praf de sare, piper, zahar
- 4 linguri de ulei
- 150 g friptura rece de vita
Mod de preparare:
Se decojesc 500 g sparanghel alb şi se taie capetele lemnoase. Se taie felii, la fel ca 1 legătură ridichi şi 150 g mazăre mange-tout. Se taie rondele 1 legătură ceapă verde.
Se amestecă 3 linguri, oţet balsamic alb, 3 linguriţe muştar dulce şi 2 linguriţe muştar iute, un praf de sare, piper, zahăr; se înglobează cu telul 4 lingjuri ulei. Se amestecă împreună cu ingredientele de salata şi se lasă să se marineze cea 10 min. Se serveşte cu 150 g friptură rece de vită tăiată felii.
Salata de sparanghel crud
Pofta buna!
Incoming search terms:
- salata de sparanghel crud