Cotlete de miel cu naut

Printeaza

O reteta de cotlete de miel cu naut din: cotlete de miel, unt, naut, ceapa, ulei, branza emmenthaler, sare, piper si patrunjel.

Ingrediente:Cotlete de miel cu naut

  • 8 cotlete de miel
  • 50 g unt
  • 600 g naut fiert
  • 1 ceapa
  • 50 ml ulei
  • 50 g branza Emmenthaler
  • sare
  • piper
  • patrunjel

 

Mod de preparare:

Curăţaţi cotletele de pieliţe şi eventualele aşchii de os rămase de la tranşare, Spălaţi-le şi ştergeri-le cu şerveţele. Presăraţi-le cu sare şi piper şi prăjiţi-le în unt, câte 3-4 minute pe fiecare parte, apoi scoateţi-le pe o farfurie şi păstraţi-le acoperite, la cald.

Separat, într-o altă tigaie puneri ceapa curăţată, spălată şi tocată mărunt, în uleiul încins. Căliţi-o 1 minut la foc mic, apoi adăugafi năutul fiert şi potriviţi de sare şi piper, după gust.

Căliţi năutul împreună cu ceapa 4-5 minute. Serviţi câte 2 cotlete la o porţie, pe un pat de linte şi raderi deasupra brânza, pe răzătoarea mică. Ornaţi cu frunze de pătrunjel.

Cotlete de miel cu naut

Cotlete de miel cu naut

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.