Cotlete de miel cu naut
PrinteazaO reteta de cotlete de miel cu naut din: cotlete de miel, unt, naut, ceapa, ulei, branza emmenthaler, sare, piper si patrunjel.
- 8 cotlete de miel
- 50 g unt
- 600 g naut fiert
- 1 ceapa
- 50 ml ulei
- 50 g branza Emmenthaler
- sare
- piper
- patrunjel
Mod de preparare:
Curăţaţi cotletele de pieliţe şi eventualele aşchii de os rămase de la tranşare, Spălaţi-le şi ştergeri-le cu şerveţele. Presăraţi-le cu sare şi piper şi prăjiţi-le în unt, câte 3-4 minute pe fiecare parte, apoi scoateţi-le pe o farfurie şi păstraţi-le acoperite, la cald.
Separat, într-o altă tigaie puneri ceapa curăţată, spălată şi tocată mărunt, în uleiul încins. Căliţi-o 1 minut la foc mic, apoi adăugafi năutul fiert şi potriviţi de sare şi piper, după gust.
Căliţi năutul împreună cu ceapa 4-5 minute. Serviţi câte 2 cotlete la o porţie, pe un pat de linte şi raderi deasupra brânza, pe răzătoarea mică. Ornaţi cu frunze de pătrunjel.
Cotlete de miel cu naut
Pofta buna!