Medalioane de miel cu rosii
PrinteazaO reteta de medalioane de miel cu rosii din: medalioane de miel, sunca, telemea de capra, usturoi, masline, rosii, rozmarin si cimbru.
- 8-10 medalioane de miel
- 8-10 felii sunca crud-uscata
- 150 g telemea de capra feliata
- 3 catei de usturoi
- 3 linguri de masline
- 2 rosii
- 8-10 fire de rozmarin
- 8-10 fire de cimbru
Mod de preparare:
Se acoperă fiecare medalion cu 1-2 feliuţe de usturoi. Deasupra se aşază felii de telemea. Se înfige apoi câte o rămurică de rozmarin. Fiecare medalion se înveleşte cu o felie de şuncă şi se fixează cu o scobitoare.
Se încinge uleiul şi se prăjesc medalioanele 10-12 min., pe toate părţile. Roşiile şi usturoiul se taie în jumătăţi de-a latul şi se sotează în uleiul de măsline 10 min. Se adaugă frunzele de cimbru si se mai lasă 2 minute.
Medalioane de miel cu rosii
Pofta buna!