Salată verde cu şuncă si ciuperci

Printeaza

Salată verde cu şuncă si ciuperci 

Ingrediente:Salata verde cu sunca si ciuperci

  • 200 g şuncă
  • 1/2 cutie de ciuperci
  • sare
  • piper
  • oţet (sau zeamă de lămâie)
  • ulei după gust
  • măsline
  • o roşie cherry pentru decorat

 

Mod de preparare:

Speli salata foaie cu foaie şi o tai mărunt. Şunca o tai fâşii subţiri, iar ciupercile le speli şi le tai mărunt. Intr-un bol aşezi un strat de salată, peste aceasta ciupercile, apoi şunca, iar ultimul strat să fie de salată.

Sarea, piperul, uleiul şi oţetul le amesteci şi faci un sos pe care nu-l pui peste salată decât în momentul servirii. Serveşti cu sosul alături pe care şi-l pune fiecare în cantitatea pe care o doreşte.

Decorezi din felioare de măs­line formezi o floare în centrul căreia aşezi o roşie mică din soiul cherry.

Salată verde cu şuncă si ciuperci

Salata verde cu sunca si ciuperci

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.