Miel marinat la cuptor

Printeaza

O reteta de miel marinat la cuptor din: cotlete de miel, lamaie, usturoi si boia de ardei iute.

Ingrediente:Miel marinat la cuptor

  • 4 cotlete de miel
  • 1/2 kg de lămâi
  • 2 căpăţâni de usturoi
  • boia de ardei iute

 

Mod de preparare:

Puneţi cotletele de miel într-un amestec de zeamă de lămâie cu usturoi pisat şi cu boia de ardei iute. Lăsaţi-le cca. 1 zi să se marineze. A doua zi, aşezaţi-le în tava pentru friptură şi daţi-le la cuptor cca. 40 de minute, împreună cu amestecul în care au stat.

După aceea, scoateţi friptura, încercaţi-o şi, dacă este cazul, o mai puteţi lăsa alte 20 de minute la cuptor. Pentru garnitură, puteţi pregăti cartofi cu rozmarin sau, eventual, un piure de spanac. Este oricând o alegere potrivită, dar mai ales sănătoasă.

Cât despre carne, cu siguranţă că nu veţi fi dezamăgite – aroma şi gustul sosului în care s-a marinat îi conferă acesteia o notă specială, astfel încât veţi culege laudele celor care vor gusta din friptura dvs. în plus, nu este deloc o mâncare greu de preparat, dimpotrivă, nu necesită prea multă pregătire.

Miel marinat la cuptor

Miel marinat la cuptor

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • miel marinat la cuptor
  • miel la cuptor marinat
  • friptura de miel la cuptor marinata
  • friptura de miel marinata la cuptor

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.