Spumă de iaurt cu cireşe

Printeaza

O reteta de spuma de iaurt cu cirese din: iaurt integral, cirese, zahar pudra, gelatina, albus, smantana si vanilie.

Ingrediente:Spumă de iaurt cu cireşe

  • 250 g iaurt integral
  • 25 cirese mai si dulci
  • 1 lingura zahar pudra vanilat
  • 1 folie de gelatina
  • 1 albus
  • 3 linguri smantana dulce

pentru decor:

  • 2 pastai de vanilie

 

Mod de preparare:

Pune ciresele intr-un vas de sticlă închis ermetic şi fierbe-le la abur 20 de minute. Dizolvă gelatina într-o lingură de apă pusă la încălzit într-un ibric şi toarn-o într-un vas împreună cu iaurtul îndulcit cu zahăr, smântână şi albuşul bătut spumă pe ju­mătate.

Pune în frigider pentru circa 30 de minute. Aşază cireşele în 4 pahare înalte şi acoperă-le cu spu­ma de iaurt. Decorează cu jumătăţi de păstaie de vanilie şi serveşte.

Spumă de iaurt cu cireşe

Spumă de iaurt cu cireşe

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.