Cotlet umplut cu ciuperci
PrinteazaO reteta de cotlet umplut cu ciuperci din: cotlet, ciuperci, ardei capia, mustar, usturoi, rozmarin, ulei, piper boabe si condimente.
- 1 kg cotlet
- 6 ciuperci
- 1 ardei capia
- 3 linguri cu mustar
- 3 catei de usturoi
- rozmarin
- ulei
- piper boabe
- condimente
Mod de preparare:
Spală şi curăţă ciupercile, taie picioruşele la nivelul pălăriei şi dă-le cu un pic de sare. Cu un cuţit gros, fă o gaură în mijlocul cotletului, răsucind de mai multe ori, ca să scoţi astfel puţină carne.
Indeasă ciupercile în gaura formată. Pisează căţeii de usturoi, freacă-i cu puţină sare, adaugă muştarul, două linguri cu ulei, o lingură cu condimente, ardei şi tomate, piper măcinat şi puţin rozmarin.
Unge cotletul cu acest amestec şi pune-l într-un vas pentru copt. Adaugă câteva boabe de piper şi o ceaşcă de apă. Dă totul la cuptor pentru o oră.
La fiecare 15 minute, întoarce cotletul pe partea cealaltă şi, dacă e nevoie, adaugă puţină apă. Cu un sfert de oră înainte de a stinge focul, decorează cotletul cu felii de capia.
Cotlet umplut cu ciuperci
Pofta buna!