Drob cu legume pentru masa de Paşti

Printeaza

O reteta de drob cu legume pentru masa de Pasti din: ficat de miel, limba de miel, carne de miel, oua, legume, patrunjel verde, bulion, ulei, sare si piper.

Ingrediente:Drob cu legume pentru masa de Paşti

  • 300 g ficat de miel
  • 1 limbă de miel
  • 300 g carne de miel
  • 2 ouă
  • 1 pungă cu legume congelate pentru supă
  • 1 legătură de pătrunjel verde
  • 1 lingură cu bulion
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Fierbe ficatul, limba şi carnea în apă rece cu sare. (Adună spuma şi păstrează zeama pentru un borş de miel.) Când sunt gata, dă-le prin maşina de tocat. Lasă legumele să se dezgheţe în apă cu sare, apoi amestecă-le cu tocătura.

Adaugă ouăle bătute spumă, sare şi piper după gust, pătrunjelul verde tocat fin. Unge o formă de chec cu grăsime şi aşază tocătura, apăsând uşor ca să nu rămână bule de aer.

Desfă bulionul în 3-4 linguri din zeama în care a fiert carnea şi toarnă-l peste drob. Dă la cuptorul încins, la foc potrivit, 35-40 de minute.

Drob cu legume pentru masa de Paşti

Drob cu legume pentru masa de Paşti

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • drob de legume

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.