Drob cu legume pentru masa de Paşti
PrinteazaO reteta de drob cu legume pentru masa de Pasti din: ficat de miel, limba de miel, carne de miel, oua, legume, patrunjel verde, bulion, ulei, sare si piper.
- 300 g ficat de miel
- 1 limbă de miel
- 300 g carne de miel
- 2 ouă
- 1 pungă cu legume congelate pentru supă
- 1 legătură de pătrunjel verde
- 1 lingură cu bulion
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Fierbe ficatul, limba şi carnea în apă rece cu sare. (Adună spuma şi păstrează zeama pentru un borş de miel.) Când sunt gata, dă-le prin maşina de tocat. Lasă legumele să se dezgheţe în apă cu sare, apoi amestecă-le cu tocătura.
Adaugă ouăle bătute spumă, sare şi piper după gust, pătrunjelul verde tocat fin. Unge o formă de chec cu grăsime şi aşază tocătura, apăsând uşor ca să nu rămână bule de aer.
Desfă bulionul în 3-4 linguri din zeama în care a fiert carnea şi toarnă-l peste drob. Dă la cuptorul încins, la foc potrivit, 35-40 de minute.
Drob cu legume pentru masa de Paşti
Pofta buna!
Incoming search terms:
- drob de legume